MOPAN Suceava

Ministerul Dezvoltării a aprobat finanţarea a patru proiecte depuse de Primăria Adâncata, proiecte în valoare totală de de 4,6 milioane de lei. Este voba de construirea unei grădiniţe cu program normal, investiţie de 1,2 milioane de lei, a unui dispensar uman, investiţie care va înghiţi alte 1,5 milioane de lei, a unui pod din beton armat în satul Fetești proiect de un milion de lei şi de extinderea și reabilitarea școlii cu clasele 1-4 din Adâncata pentru care vor fi alocaţi 900.000 de lei. Primarul Viorel Cucu a precizat că în această şcoală Primăria a investit deja în jur de 700.000 de lei cei 900.000 de lei care vor veni de la Ministerul Dezvoltării urmând a fi folosiţi pentru anveloparea școlii, schimbarea acoperișului, împrejmuire şi amenjarea unui teren de sport.
«Şcolile reprezintă o prioritate pentru mine. La finele lunii noiembrie vom finaliza şi lucrările de modernizare a şcolii cu clasele 1-4 din satul Călugăreni la fel o investiție de 800.000 de lei finanţată prin Ministerul Dezvoltării. Am încheiat în primăvară reabilitarea școlii cu clasele 1-4 din satul Fetești şi urmează ca la jumătatea lunii decembrie să finalizăm școala cu clasele 5-8 Ioan Băncescu din Adâncata o investiție începută în 2007 şi sistată în 2010 din lipsa de finanțării. Anul acesta Ministerul Dezvoltării ne-a dat bani şi vom reuşi să o scoatem la capăt. Toate cele patru școli din comună vor arăta exact așa cum trebuie să arate o școlă în anul 2018 cu apă curentă, încălzire centralizată, toalete în interior », a declarat Viorel Cucu. El a arătat că a mai depus la Ministerul Mediului un proiect intitulat «Control integrat al poluării cu nutrienți » în valoare de 1,5 milioane de lei proiect care vine în sprijinul crescătorilor de animale şi că luna aceasta va mai demara o investiție care vizează modernizarea iluminatului public.

Proiecte de aproape 5 milioane de lei ale Primăriei Adâncata aprobate la finanţare de Ministerul Dezvoltării, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava