• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Judeţul Suceava prin Consiliul Judeţean şi municipiul Cluj-Napoca vor semna un protocol de colaborare în domeniul turismului. Protocolul va fi aprobat în şedinţa deliberativului judeţean din această săptămână când va fi supus aprobării un proiect de hotărâre iniţiat de vicepreşedintele Marin-Gheorghe Niţă. Obiectul protocolului de colaborare îl constituie promovarea reciprocă gratuită a celor două destinaţii şi a activităţilor desfăşurate de cele două părţi în vederea creşterii numărului de turişti şi a duratei de şedere a acestora. Părţile vor avea obligaţia să promoveze potenţialul turistic al destinaţiei partenere, să promoveze evenimentele organizate în comun prin intermediul canalelor proprii de comunicare, să pună la dispoziţia partenerului materiale şi obiecte de promovare a propriei destinaţii, să realizeze o bună colaborare între cele două centre de informare turistică şi să stabilească noduri de interes turistic, să realizeze schimburi de turişti, să promoveze produsele tradiţionale cu scopul încurajării şi dezvoltării producţiei locale, să promoveze cealaltă parte în cadrul târgurilor de profil organizate în comun, să se sprijine reciproc pentru mediatizarea unor programe turistice de anvergură.

„Dat fiind faptul că Transilvania una dintre cele mai atractive destinaţii turistice ale României, cu principalul punct de atracţie turistică municipiul Cluj-Napoca, a înregistrat în ultima perioadă de timp o creştere a numărului de turişti atât români cât şi străini, şi luând în considerare faptul că o mare parte din aceşti turişti ar putea fi convinşi să viziteze şi Bucovina regiune aflată în imediata vecinătate a Transilvaniei, considerăm oportună încheierea unui protocol de colaborare în domeniul turismului între Consiliul Judeţean Suceava şi municipiul Cluj-Napoca. Aceasta, cu atât mai mult cu cât o colaborare fructuoasă între cele două entităţi a avut loc şi în anul 2017 când Primăria municipiului Cluj-Napoca a sprijinit Consiliul Judeţean Suceava în organizarea Târgului „Produs în Bucovina” în Cluj-Napoca iar Centrul de Informare Turistică Cluj-Napoca a avut un rol important în promovarea pachetelor turistice, a tradiţiilor şi obiceiurilor din Bucovina”, se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre privind încheierea protocolului de colaborare semnată de Marin Gheorghe Niţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava