Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația Municipală PSD Rădăuți și-a desemnat conducerea în urma conferinței de alegeri care a avut loc în această seară. În funcția de președinte al PSD Rădăuți a fost reales Nistor Tatar, fost primar al acestui municipiu. La conferința municipală de alegeri nu a fost prezent candidatul desemnat de Organizația Județeană Suceava a PSD pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, avocatul Traian Andronache. Pe lângă faptul că nu a fost prezent la conferință, Traian Andronachi nici nu și-a depus candidatura pentru una dintre funcțiile pentru care au fost organizate alegeri. Până astăzi, Traian Andronachi ocupa funcție de președinte executiv al PSD Rădăuți, funcție în care a fost numit de conducerea județeană după ce s-a înscris în această formațiune politică.

Revenind la alegerile de astăzi, Nistor Tatar a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Rădăuți. El a fost reconfirmat la conducerea filialei cu 84 de voturi pentru din cele 89 exprimate. În funcția de prim-vicepreședinte a fost ales consilierul județean Romeo Galan.

Trebuie spus că la alegerile din PSD Rădăuți nu a fost prezent liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan și nici parlamentarii social democrați din județul Suceava. La începutul alegerilor Nistor Tatar a ținut să declare că el este vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Suceava, iar Romeo Galan este membru în Biroul Permanent Județean al partidului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava