• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Obiectivul politic imediat al social democraților suceveni este câștigarea alegerilor pentru funcția de primar în localitățile Siminicea și Iacobeni. Obiectivul a fost stabilit în urma ședinței ordinare a Comitetului executiv județean al PSD Suceava care a avut loc la data de 1 mai în municipiul Fălticeni, ședință la care au fost prezenți președinții organizațiilor locale, primari, viceprimari, membrii Biroului Permanent județean dar și parlamentarii Ioan Stan, Virginel Iordache, Maricela Cobuz, Alexandru Radulescu, Cătălin Nechifor și Emilian Havrici. ”În prima parte a ședinței au fost discutate aspecte din activitatea parlamentarilor PSD Suceava.

Domnul senator Ioan Stan a evidențiat inițiativele legislative ale social-democraților la nivel național, cea mai importantă din acest moment fiind Legea – cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, dar și cele ce aparțin parlamentarilor PSD Suceava cum ar fi legea ce prevede lemnul de foc pentru populație – îndreptând astfel o eroare a guvernului Cioloș care prin reglementarea dată a dovedit încă odată necunoașterea realităților românești – propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere din domeniul public al statului şi din adminstrarea Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva în domeniul public al unor unităţi administrativ-teritoriale şi în administrarea consiliilor locale sau cea prin care s-a acordat un sprijin Companiei Naționale a Uraniului pentru mina de la Crucea din judetul nostru”, se menționează într-un comunicat remis presei de Biroul de presă al PSD Suceava. Comunicatul mai arată că parlamentarii au subliniat ca prin aceste inițiative legislative s-a răspuns unor solicitări și nevoi formulate de către cetățeni. ”Primarii care au fost prezenți au apreciat activitatea parlamentarilor, dar au identificat și alte probleme care necesită modificări și inițiative legislative pe care să și le asume aceștia”, a mai menționează documentul PSD Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava