Concert pascal
MOPAN Suceava

Experiența vieții de student nu poate fi regăsită într-o stare mai pură decât în cadrul ZNSt-ului. Astfel membrii “Asociației Studenților din Universitatea Suceava” (ASUS), în calitate de organizator principal și promotor al evenimentului, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților din Suceava și sprijinul Conducerii USV organizează în perioada 8-28 mai 2017 cel mai mare festival studențesc anual de la Universitatea “Ștefan cel Mare”.

Festivalul Zilele și Nopțile Studențești ajunge anul acesta la cea de-a VII-a ediție, o revenire ce promite mult suspans, adrenalină, distracție și nu în ultimul rând, aproape trei săptămâni de evenimente ce vor antrena mintea și spiritul studenților și viitorilor studenți suceveni. Caracterizate prin amploare și diversitate, activitățile sunt structurate în cadrul celor a 5 departamente: Divertisment, Cultural – Educațional, Sănătate și Mediu, Sport și mult așteptatul maraton în căutarea comorii ZNSt: Treasure Hunt.

Concertele, serile de film în aer liber, activitățile sportive, petrecerile nocturne și concursurile se regăsesc în marea de evenimente pecare o promit organizatorii ZNSt-USV 2017. Marșul Absolvenților USV va marca în premieră deschiderea festivalului, urmat spre seară de un super concert live cu trupa Voltaj ce va avea loc pe esplanada din centrul Sucevei.

Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului se vor găsi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/znst.asussv.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava