Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Luni 1.05.2017 a avut loc la Fălticeni ședința ordinară a Comitetului executiv județean PSD Suceava. Au participat președinții de Organizații locale, primari viceprimari, Membrii Biroului Permanent județean și parlamentarii Ioan Stan, Virginel Iordache, Maricela Cobuz, Alexandru Radulescu, Cătălin Nechifor și Emilian Havrici.
În prima parte au fost discutate aspecte din activitatea parlamentarilor PSD Suceava. Domnul senator Ioan Stan a evidențiat inițiativele legislative ale social-democraților la nivel național, cea mai importantă din acest moment fiind LEGEA – CADRU privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, dar și cele ce aparțin parlamentarilor PSD Suceava cum ar fi legea ce prevede lemnul de foc pentru populație – îndreptând astfel o eroare a guvernului Cioloș care prin reglementarea dată a dovedit încă odată necunoașterea realităților românești – propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere din domeniul public al statului şi din adminstrarea Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva în domeniul public al unor unităţi administrativ-teritoriale şi în administrarea consiliilor locale sau cea prin care s-a acordat un sprijin Companiei Naționale a Uraniului pentru mina de la Crucea din judetul nostru.
Parlamentarii au subliniat ca prin aceste inițiative s-a răspuns unor solicitări și nevoi formulate de către cetățeni. Primarii care au fost prezenți au apreciat activitatea parlamentarilor, dar au identificat și alte probleme care necesită modificări și inițiative legislative pe care să și le asume aceștia.
In cadrul ședinței de Comitet executiv s-a stabilit și termenele limită până la care să fie încheiată actualizarea datelor privind membrii din organizațiile locale precum și obiectivul politic imediat, câștigarea Alegerilor locale parțiale din cele două localități ale județului Iacobeni și Siminicea.

Biroul de presa PSD Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava