Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragoș Gărdescu, cunoscut după numele de scenă Puya, în vârstă de 44 de ani, a devenit cunoscut la sfârşitul anilor ’90 când a înfiinţat trupa „La Familia” alături de Tudor Sişu, care a fost condamnat, în 2003, la trei ani de închisoare pentru trafic şi consum de droguri de mare risc. Recent, Puya a vorbit deschis despre problema drogurilor, în cadrul podcastului „Fain&Simplu, cu Mihai Morar, notează click.ro.

„Cel mai răspandit drog era heroina (în cartierul Sălăjan), pentru că devii foarte ușor dependent. Și foarte mulți nu știau ce… Nu văzuseră în viața lor un dependent. Din distracție, deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul. Te dureau foarte rău oasele, te durea totul. Era tot timpul într-o priză, se duceau să își ia. Chestia asta s-a desfășurat foarte mult timp, până la un moment dat, când cred că, probabil, din cauza unor razii mai mari, au început să ia din dealeri. Oamenii s-au și prins, văzând ce efecte au asupra oamenilor. Atunci toți încercau să scape. (…) Anii ’90, da. Pur și simplu nu știau ce o să-i aștepte după aceea. Cei care se ocupă cu prevenția ar trebui să intruiască oamenii, să știe (…) La un moment dat, mă duceam la multe înmormântări. Prieteni, oameni de vârsta mea. Sincer să fiu, nu îți venea să crezi. Așa s-a întâmplat. Am fost în decurs de câțiva ani la 5-6 înmormântări de oameni de vârsta mea, cu care am copilărit, care erau din cartier. Pur și simplu îți cedează organismul”, i-a dezvăluit artistul gazdei Mihai Morar, potrivit sursei citate.

Fratele său, Alexandru, care muncea la un service auto, a fost una dintre victimele dependenței de substanțe interzise, fiind găsit fără suflare în locuința din Italia, în 2012. Puya a primit vestea tristă, atunci, prin telefon. Întrebat cum a reușit să se țină departe de această lume a substanțelor interzise, artistul a mărturisit că impactul vizual cu persoanele dependente de droguri reprezenta, practic, primul motiv care să îl facă să stea departe.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/puya-dezvaluri-depre-droguri-cantaretul-a-2307516.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava