Concert pascal
MOPAN Suceava

Puya a făcut primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Aflat la un festival de la Costinești, cântărețul în vârstă de 42 de ani le-a oferit fanilor săi câteva explicații, chiar în timp ce se afla pe scenă, potrivit click.ro.

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, în cursul zilei de miercuri, 27 aprilie, în București. În urma acestui incident, artistul s-a ales cu un dosar penal. Prezent în acest weekend la prima ediție a festivalului ”Beach, Please”, popularul cântăreț s-a gândit în timpul show-ului să le dea o explicație fanilor, pentru ceea ce s-a spus despre el în presă, după episodul controversat din această săptămână. „Nu vreau să discut despre asta. Adevărul se știe mai încolo. (…) S-au spus multe c… despre mine”, a precizat Puya în mijlocul show-ului de la festivalul „Beach, Please”, conform sursei citate.

Totodată, artistul a glumit cu fanii despre faptul că s-a scris și s-a vorbit mult prea mult despre el din cauza acestui eveniment nefericit din viața lui.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/puya-primele-declaratii-dupa-ce-a-fost-arestat-589785.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava