Concert pascal
MOPAN Suceava

Rag’n’Bone Man a vorbit despre perioadele de singurătate din viața sa și despre importanța de a-ți arăta sentimentele.

Autorul hit-ului ‘Giant’ și-a adus aminte de vremea în care se folosea de droguri și de alcool, excesiv. Pe atunci, toate ideile sale i se păreau „nebunești”. Însă, în loc să blocheze totul în mintea sa, starul, pe numele real Rory Graham, a simțit că ar fi mai bine să își spună ofurile.

În cadrul filmului ‘Behind Rag’n’ Bone Man’s Life by Misadventure’, difuzat de Apple Music, care îi duce pe fanii acestuia în spatele camerelor ce au filmat cel de-al doilea album de studio al său, Rory spune, potrivit contactmusic.com: „Atunci când petreci foarte mult timp în singurătate, ajungi să te cunoști foarte bine. A fost această perioadă în viața mea în care am devenit foarte singur. Consumam mult prea mult alcool și luam mult prea multe droguri. Îmi veneau tot felul de idei ce mi să păreau ale unui om nebun. Și m-am gândit: ‘Ei bine, de ce să nu las oamenii să îmi cunoască sentimentele?’”

Muzicianul simte că această generație îi este datoare următoarei să fie vocală și să își arate sentimentele, ca nimeni să nu fie nevoit să sufere în tăcere, motiv pentru care a fost mereu extrem de sincer în versurile sale.

Despre noul său disc, Rory a spus: „Tema principală este maturizarea… Cu toții ne dorim asta, iar eu încerc. Am crescut într-o vreme în care era dificil să îți expui sentimentele, generația noastră are responsabilitatea de a se asigura că urmașii noștri, copiii noștri, nu vor mai simți acest lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava