Concert pascal
MOPAN Suceava

Despărțirea dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să meargă pe drumuri separate, având o relație care dura de mai bine de un deceniu. La mai puțin de trei luni de la separare, Raluca Bădulescu vorbește despre legătura pe care o are cu fostul soț, iar cuvintele folosite de ea sunt unele la superlativ, notează click.ro.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au despărțit, dar au în continuare o relație foarte bună, creatoarea de modă considerând că fostul soț îi este în continuare cel mai bun prieten, dar și suflet pereche. În ciuda faptului că nu îi mai leagă sentimentele de odinioară, legătura dintre ei este una indistructibilă, conform Ralucăi. De altfel, vedeta a mărturisit că încă îl are trecut în telefon sub numele de „Îngerul” pentru că asta îl consideră a fi în viața ei.

Deși nu a spus clar care este situația ei amoroasă, a lăsat de înțeles că atât în viața sa, cât și în viața lui Florin Stamin există alte persoane. „Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a declarat Raluca, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/raluca-badulescu-are-un-nou-iubit-exista-cineva-2182390.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava