Concert pascal
MOPAN Suceava

Lee Ryan, membru al formației BLUE, care făcea furori în urmă cu mai bine de un deceniu, a fost filmat în ipostaze care nu îi fac deloc cinste! Polițiștii au fost nevoiți să-l evacueze din avion, notează click.ro.

Multe dintre vedetele internaționale au recunoscut că, de-a lungul anilor, au avut probleme cu dependența de alcool sau substanțe interzise și tot la fel de multe au fost surprinse și în situații delicate din cauza pasiunii lor pentru băuturile alcoolice.

Lee Ryan, membru al formației BLUE și-a făcut de cap recent, deranjând pasagerii avionului în care călătorea spre Londra. A fost recalcitrant, a vorbit urât însoțitoarelor de bord, a alergat de-a lungul culoarului în timpul zborului, supărat că nu primea încă un pahar, așa cum solicitase. La aterizarea în Londra nu l-au așteptat fanii, ci oamenii legii care l-au evacuat din avion și l-au dus la secție pentru a clarifica motivul pentru care s-a comportat în maniera povestită.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/arestat-in-avion-dupa-ce-provocat-un-scandal-monst-2182400.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava