Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci amical disputat pe stadionul “Areni” în 2013, Rapid Suceava a întâlnit gruparea FCM Dorohoi. Meciul a fost aprig disputat şi a fost influenţat decisive de suprafaţa de joc şi de atitudinea botoşănenilor.

Chiar în debutul partidei arbitri întâlnirii au acordat penalty după un contact între Orăşanu de la FCM Dorohoi şi Ionuţ Plămadă. Scandalul a izbucnit imediat după ce arbitrul de centru a acordat şi cartonaşul roşu fundaşului botoşănean. Cum acesta a refuzat să părăsească terenul, arbitri au abandonat şi ei disputa şi meciul a fost fluierat de secundul echipei din Dorohoi, Vasile Prisacă. Căinari a executat lovitura de la 11 metri în aşa fel încât să poată fi prinsă de portarul advers şi jocul a continuat.

Ambele echipe au avut ocazii bune de a marca, sucevenii prin Negru şi Florin Plămadă, oaspeţii prin Halip şi Bordeanu. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de rapidistul Doboş tot din penalty şi tot după un duel dintre Orăşanu şi Ionuţ Plămadă. 1-0 a fost scorul final în meciul dintre Rapid Suceava şi FCM Dorohoi, dar păcat de faptul că jucătorii şi câteodată şi antrenorii nu înţeleg caracterul amical şi de pregătire al partidelor premergătoare sezonului oficial. În rest jocul poate fi considerat util, fotbaliştii ambelor grupări depunând un efort considerabil.

Rapid Suceava: Preda – Doboş, Fl. Plămadă, Velescu, Semeghin – Chişu, Gâldean, Căinari, Zereş – I. Plămadă, Negru. În repriza a doua au mai intrat: Chiriac, Caragea, Arotăriţei, Bălan, Sava, Morariu, Homneac, Sumănariu şi portarul Nica, ultimul promovat de la echipele de juniori pentru a suplini absenţa lui Zăvoi.

În următorul meci de verificare din această iarnă, Rapid Suceava va întâlni vineri după-amiază, cu începere de la orele 14.30, pe stadionul “Areni”, liderul primei serii din cadrul Ligii a III-a, gruparea Sport Club Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava