• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapid Suceava a câştigat amicalul jucat la Câmpulung Moldovenesc împotriva grupării Dunărea Galaţi cu scorul de 2-1. Pentru echipa pregătită de Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu au marcat Arotăriţei şi Călugăru. Jocul a fost aprig disputat în pofida caraterului său amical, de la fiecare formaţie fiind eliminat câte un jucător.

Rapid a început meciul în următoarea formulă: Zăvoi – Doboş, Morariu, Sava, Semeghin – Chişu, Nuţescu, Găldean, Zereş – I. Plămadă, Caragea. În ultima jumătate de oră a jocului au mai intrat: Bălan, Arotăriţei, Velescu, Căinari, Sumănariu, Homneac, Călugaru şi Negru, restul jucătorilor fiind menajaţi.

În următorul meci de pregatire, Rapid Suceava va întâlni sâmbătă, la Suceava, divizionara a treia Kosarom Paşcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava