Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a X-a a seriei I a Ligii a II-a programează pentru Rapid Suceava penultimul joc din tur pe teren propriu. Adversara sucevenilor va fi Unirea Slobozia, o formaţie incomodă care joacă foarte bine în deplasare. După un semieşec, 0-0 cu CS Buftea şi o înfrângere, 0-2 pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, formaţia Rapid Suceava vrea să marcheze şi să câştige disputa cu Unirea Slobozia. Meciul dintre Rapid Suceava şi Unirea Slobozia va avea loc sâmbătă de la ora 11.00 pe stadionul „Areni”

„Vom întâlni o echipă care are în componenţă jucători cu mare experienţă competiţională şi va trebui să facem tot posibilul să învingem în acest joc. Să sperăm că vom beneficia şi de şansa care ne-a lipsit în partida cu CS Buftea şi vom înscrie. Va trebui să punem accent pe faza de atac şi mizăm pe inspiraţia atacanţilor noştri.

Ar fi ideal să putem câştiga toate meciurile, dar acest lucru este dificil pentru o nouă promovată. Trebuie mai multă înţelegere pentru jucătorii noştri tineri care s-au străduit să se ridice la nivelul Ligii a II-a. Din lotul echipei noastre vor lipsi Golofca, Arotăriţei şi Florin Plămadă, ultimul acumulând patru cartonaşe galbene. Mizăm pe revenirea lui Semeghin, dar şi a lui Homneac” a declarat antrenorul principal al Rapidului din Suceava, Ovidiu Murariu.

„Nu este nimic de comentat vizavi de jocul cu Chindia Târgovişte, adversarii noştri prinzând o zi de excepţie. Mizăm pe sprijinul publicului sucevean care contează foarte mult şi sunt convins că dacă avem şi ajutorul lor vom câştiga” a fost de părere portarul rapidist Andrei Preda.

„Vrem să ne „spălăm păcatele” din partidele cu CS Buftea şi Chindia Târgovişte şi să câştigăm disputa cu Unirea Slobozia. Trebuie puţină răbdare cu o echipă mică cum este a noastră, pentru că în fotbal jocurile bune, alternează cu unele mai modeste. În orice caz, noi vom face tot posibilul să marcăm şi să învingem” a afirmat atacantul Ionuţ Plămadă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava