Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a XI-a a seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava va evolua pe terenul celor de la CF Brăila. Sucevenii vin după o seriei de rezultate modeste, egal acasă cu CS Buftea şi apoi două înfrângeri la Târgovişte şi acasă cu Unirea Slobozia, şi doresc foarte mult să-şi refacă moralul în disputa de la Brăila. Elevii antrenorilor Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu speră să profite de oboseala formaţiai gazdă care a jucat joi în Cupa României cu Oţelul Galaţi. Meciul dintre CF Brăila şi Rapid Suceava se va disputa duminică de la ora 13.00.

„CF Brăila este o echipă „arţăgoasă”, aşa cum sunt toate celelalte din zona Dobrogei şi cu siguranţă îşi va apăra cu ardoare şansa. Noi îi vom urmări în meciul de Cupă şi mai avem un CD din jocul cu FC Botoşani şi vom încerca să tragem cele mai bune concluzii. Jucătorii noştri sunt motivaţi şi speră să recupereze punctele pierdute cu Unirea Slobozia la Brăila” a afirmat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

„Am avut ghinion la ultimele meciuri şi cred că este timpul să revină şi norocul. Mergem la Brăila să jucăm şi să câştigăm. Atmosfera în vestiar este bună şi sper să nu mai repetăm greşelile din partidele cu Chindia Târgovişte şi Unirea Slobozia. Ne cerem scuze publicului pentru jocurile mai slabe din ultima vreme şi vrem să ne revanşăm la Brăila” a declarat fundaşul Radu Sava.

„Trebuie să depăşim momentul meciului cu Unirea Slobozia şi să mergem mai departe. La Brăila ne trebuie aceeaşi determinare, atmosferă şi inspiraţie ca la partidele cu FC Botoşani şi Dinamo II” a fost de părere şi antrenorul Ion Buzoianu.

Etapa a XI-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:

CF Brăila – Rapid Suceava

Sportul Studenţesc – Delta Tulcea

Săgeata Năvodari – FC Botoşani

Unirea Slobozia – Dunărea Galaţi

Chindia Târgovişte – Farul Constanţa

CS Buftea – Dinamo II

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava