Concert pascal
MOPAN Suceava

Alina Sorescu a rupt tăcerea, pentru Click!, după ce Alexandru Ciucu s-a prezentat cu un buchet de flori la ziua fetiței lor, Carolina. Deși toată lumea a sperat într-o împăcare, realitatea este cu totul alta între cei doi soți, aflați de doi ani în proces de divorț. Artista a făcut dezvăluiri explozive despre adevărata relație dintre ea și designerul Alexandru Ciucu, la acest moment.

Alexandru Ciucu a cumpărat două buchete de flori inițial, pentru cele două fete ale sale pe care le-a și oferit micuțelor vineri, când a fost, de fapt, ziua Carolinei.

Designerul a postat buchetele pe Instagram, dar imediat au început se curgă comentariile din partea fanilor, care tot sperau la o împăcare a celebrului cuplu.

Contactat de Click!, designerul a și recunoscut că i-a oferit buchetul Alinei „în semn de prețuire”.

Contactată de Click!, Alina Sorescu  a rupt tăcerea în privința gestului lui Alexandru Ciucu. Artista a dezvăluit care este la acest moment adevarata relație cu soțul ei, cu care se află în divorț de doi ani de zile.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu, în exclusivitate pentru Click!, după petrecerea de sâmbătă, organizată la aniversarea fiicei lor.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razboi-total-alina-sorescu-da-de-pamant-cu-2331590.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava