Concert pascal
MOPAN Suceava

„Survivor All Stars”, poate cel mai așteptat show al momentului, începe marți 16 ianuarie, la Pro Tv, de la ora 21.30. Show-ul reunește cei mai buni concurenți din sezoanele precedente, atât de la echipele Faimoșilor, cât și de la echipele Războinicilor și se anunță a fi as-ul din mâneca PRO TV-ului, cel puțin în sezonul iarnă-primăvară 2024, notează click.ro.

Kamara Ghedi (47 de ani) a participat și el la „Survivor România 2023” și spera din toată inima să fie selecționat în echipa Faimoșilor la „Survivor All Stars”, pentru a-și lua revanșa. Din păcate, artistul a fost uitat acasă și își va susține favoriții din fața televizorului.

 

Click!: Kamara, mâine începe „Survivor All Stars”. Ai fost surprins că nu te-ai regăsit printre concurenții aleși să participe în Republica Dominicană?

Kamara: O, da! Abia aștept să înceapă Survivor! Mi-aș fi dorit să fiu acolo, aveam cartea de vizită necesară pentru acest lucru, mai ales că am stat trei luni și o săptămână în junglă și, dintre cei aflați acolo, palmaresul meu era unul chiar foarte bun.

Dar, nu eu decid cine merge, este o echipă care știe mai bine care sunt concurenții potriviți pentru All Stars. Le urez baftă tuturor, mi-aș fi dorit să fiu acolo să ne luptăm. Sunt superbe traseele de la Survivor, e super tare aventura și, fără doar și poate, această aventură m-ar fi bucurat pentru că simt că am niște conturi neîncheiate cu Survivor.

 

Click!: Consideri că este o nedreptate faptul că nu te afli acolo printre Faimoși? A fost o selecție corectă? Tu sperai să-ți iei revanșa…

Kamara: Faptul că nu sunt acolo printre Faimoși este o alegere, nu o nedreptate. Suntem atâția care am participat la Survivor și e normal ca producătorii să aleagă pe cei pe care-i consideră cei mai potriviți în sezonul ăsta pentru All Stars.

Până la urmă, cu toții merităm să fim acolo pentru că am dus această aventură. Toți cei care au participat merită să fie acolo, pentru că e greu să lupți pe traseele acelea. Poate unii nu au avut suficient timp în alte sezoane, poate e șansa lor acum, habar n-am.

Mamă, ce mi-ar plăcea să mă duc acolo! Mamăăă… acum, așa pe neașteptate! Să mă duc să le fac o descindere… cu toiagul!

 

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/kamara-adevarul-despre-dedesubturile-de-la-2331683.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava