Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Roman dezvăluie mesajele private cu Marius Elisei! Vedeta s-a arătat extrem de revoltată după ce fostul soț, prezent în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, a declarat că a dorit să se împace cu ea de dragul copilului. Iată însă că lucrurile nu au stat chiar așa. Oana a prezentat mesajele compromițătoare care îl dau pe bărbat de gol, notează click.ro.

Click! reamintește că la începutul anului cei doi au pus capăt relației. De atunci Marius ar fi continuat să locuiască alături de familia sa, până pe data de 3 septembrie, când s-a mutat definitiv de acasă. La doar 3 zile după mutare, Marius a început o relație cu o altă femeie, în vârstă de 40 de ani, pe care a și postat-o pe rețelele de socializare.

„Te iubesc. Ești frumoasă și minunată. Și te voi iubi toată viața.”

„Noaptea ce a venit, ochii au obosit, sufletul liniștit…noapte bună om fericit. I love you. Nu-ți mai scriu așa iubirea mea….dacă deranjează.”

„Să nu uiți niciodată că te-am iubit și te iubesc mult. Îți mai spun că 100% nu o să te mai stresez… O să te las în pace… Nu o să te mai deranjez… Pentru că vreau să fii bine… Fericită, liniștită, zâmbitoare… Pot spune că mâna pe inima că garantez cele spuse mai sus… De ce îmi dai cu seen?”, sunt mesajele dezvăluite de Oana Roman, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razboi-total-cum-se-milogea-marius-elisei-dupa-2303590.html

Război total! Cum se milogea Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman. Vedeta a făcut publice mesajele compromițătoare: „Nu o să te mai deranjez”, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava