Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira (46 de ani) a fost acuzată pentru a doua oară de evaziune fiscală de către guvernul spaniol. Procurorii susțin că artista de origine columbiană, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a fraudat statul cu 6,7 milioane de euro în 2018, potrivit click.ro.

Acest lucru s-a întâmplat pentru că ea nu a declarat milioane de dolari, inclusiv plăți în avans pentru turneul său mondial El Dorado. Procurorii spanioli au lansat o a doua anchetă în iulie 2023, ale cărei detalii au fost făcute publice marți.

Anterior, Shakira a fost acuzată de evaziune fiscală pentru că a evitat plătirea impozitelor în valoare de 14,5 milioane de euro, reprezentând taxe neachitate între anii 2012-2014, notează sursa citată. Cântăreața se confruntă cu o acuzație asemănătoare cu cea anterioară. Procurorii susțin că, împreună cu fostul ei iubit, Gerard Piqué, ea s-a folosit de o companie offshore, cu sediul într-un paradis fiscal, pentru a evita să plătească impozite din încasările sale din 2018. Conform The Guardian, tribunalul de lângă Barcelona va decide dacă Shakira va fi supusă unui proces și în acest caz.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-nu-mai-scapa-de-belele-a-fost-acuzata-din-2303496.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava