Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears s-a întors împotriva bunei sale prietene, Selena Gomez, acuzând-o de ipocrizie din cauza unui discurs, pe care fosta iubită a lui Justin Bieber l-a susținut la un eveniment. Britney a publicat recent o postare pe Instagram care i-a uimit pe fani deoarece era clar că o critica pe Selena Gomez, potrivit click.ro.

Lui Britney Spears i s-a reproșat adesea, chiar și de către proprii ei copii, că se expune pe social-media îmbrăcată prea sumar. Artistei nu i-a păsat de astfel de vorbe, așa că recent s-a pozat într-un sutien de culoare roșie și a postat imaginea pe Instagram, doar că în descrierea din dreptul imaginii ar fi lansat un atac destul de virulent la adresa Selenei Gomez. Britney a făcut aluzie la un discurs al Selenei Gomez pe care l-a susținut în 2016, la American Music Awards, unde a declarat, atunci când a ridicat un premiu, că ar prefera ca femeile să-și expună mai degrabă sentimentele pe Instagram decât trupurile lor.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/razboiul-divelor-britney-spears-o-acuza-pe-selena-2215635.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava