Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava și-a câștigat dreptul de a evolua și în sezonul viitor în Liga Zimbrilor după ce a câștigat, cu scorul de 20-15, meciul decisiv cu CSM Bacău, din cadrul turneului de la Turda. Desfășurarea meciului le-a scos cu siguranță peri albi antrenorilor Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Șoldănescu, dar și suporterilor suceveni care s-au uitat la partidă sau pe livescore.

Cu portarul Makaria în zi bună, „universitarii” au început bine meciul, reușind să se distanțeze la 7-4 la jumătatea reprizei întâi. Cu trecerea timpului însă, tensiunea jocului a început să se resimtă din ce în ce mai mult în rândul handbaliștilor suceveni, care și-au pierdut ritmul în partea a doua a primei părți a jocului. Între minutele 15 și 30 „alb-albaștrii” n-au reușit să înscrie decât un singur gol, ceea ce le-a permis băcăuanilor să revină pe tabela de marcaj și să intre în avantaj la cabine cu 10-8.

Repriza a doua a fost una de totul sau nimic pentru gruparea suceveană. Deși s-au zbătut mult, sucevenii au reușit să egaleze la 12 prin Popia, în minutul 40, pentru ca apoi să preia conducerea prin golul înscris de pe extremă, de Juverdianu. Desprinderea s-a produs abia în ultimele opt minute de joc când CSU din Suceava s-a descătușat.

Formația suceveană a salvat un sezon foarte complicat pe ultima sută de metri și s-a menținut în elita handbalului românesc. Îmbucurător este faptul că CSU și construit un centru de copii și juniori puternic, care alimentează loturile naționale și care pot deveni soluții pentru prima echipă în cel mai scurt timp.

CSU din Suceava: Darius Makaria, Ștefan Grigoraș – Alexandru Popia (6), Robert Furak (4), Viacheslav Sadovyi (3), Alex Juverdianu (2), Pavel Loic (2), Balasz Botond (1), Kostadin Petrov (1), Cosmin Lupu (1), Velibor Manjic, George Mihalcea, Daniel Stanciuc, Valentin Anton, Alex Dascălu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava