Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 30.09.2022, ora 18.00- 01.10.2023 ora 02.00, Poliția Municipiului Suceava a organizat o razie de amploare în sistem integrat, fiind angrenate toate structurile din cadrul subunității, respectiv Biroul Rutier, Biroul Ordine Publică, Biroul Investigații Criminale, Secția de Poliție Burdujeni, Secțiile de poliție rurală arondate Ipotești, Dărmănești, Adâncata și Șcheia și Compartimentul conductori câini. În cadrul acțiunii au fost angrenați și lucrători din cadrul I.P.J.. Suceava – Serviciul Investigații Criminale.

Concepția de acțiune a fost una preventiv-reactivă și s-a acționat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și siguranței cetățeanului, pentru combaterea faptelor de natură judiciară, descoperirea autorilor și tragerea la răspundere penală pentru faptele săvârșite. Dispozitivul constituit a avut ca principal scop asigurarea ordinii și liniștii publice în zona parcurilor, spațiilor de joacă pentru copii, teraselor, magazinelor cu program non-stop, sălilor de jocuri de noroc, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora și implicit generarea unui sentiment de siguranță în segmentul stradal.

Totodată, s-a avut în vedere prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale la regimul rutier și implicit generarea unui sentiment de siguranță participanților la traficul rutier pe întreaga zonă de responsabilitate a subunității.

În cadrul raziei au fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de 48.495 lei și au fost constatate în flagrant 2 infracțiuni, fiind întocmite dosare de cercetare penală. De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare.  Au fost realizate 334 de testări cu apratele etilotest, etilometru și drugtest.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava