Concert pascal
MOPAN Suceava

E jale mare în familia lui Daniel Onoriu, după ce instanța a decis să-i prelungească pilotului termenul de detenție cu încă 30 de zile! Prin urmare, conform acestei ultime hotărâri judecătorești, pilotul își va petrecere sărbătorile după gratii, spre disperarea familiei, care spera ca acesta să fie lăsat în libertate! Rebeca Onoriu, mătușa pilotului și-a vizitat, în cursul zilei de miercuri, nepotul aflat în arestul Poliției. A făcut primele declarații, pentru Click! .

Daniel Onoriu trăiește un coșmar fără sfârșit! Pilotul a ajuns în arestul Poliției după ce a încălcat, în mai multe rânduri, ordinul de restricție solicitat de soția sa Isabela Onoriu, cu care se află momentan în divorț. Vestea cea mai neagră a venit, însă, zilele acestea, când pilotul a aflat că își va petrece și Sărbătorile tot în arest. Magistrații au fost necruțători cu pilotul și i-au prelungit detenția cu încă 30 de zile!

Miercuri, mătușa pilotului Rebeca Onoriu a mers la el în vizită și a făcut declarații, în exclusivitate pentru Click!, despre situația actuală a pilotului! „Daniel a rămas o mână de om, dacă-l vedeți, se topește pe picioare. Cred că nu mai are nici 50 de kilograme!” , a declarat Rebeca, impresionată până la lacrimi după ce și-a văzut nepotul în arestul Poliției.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/rebeca-onoriu-distrusa-dupa-ce-l-a-vizitat-pe-2225989.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava