Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei doi frați din imagine nu sunt nimeni altcineva decât frații Phoenix, Joaquin și regretatul său frate River.

Joaquin Phoenix este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, iar rolul din Joker i-a adus și mai multă admirație din partea fanilor. Pelicula din 2019 i-a adus un premiu Oscar actorului care de-a lungul timpului a fost premiat cu o mulțime de distincții care i-au crescut prestigiul în lumea actoriei, notează click.ro.

Poate de un destin asemănător ar fi avut parte și River Phoenix, regretatul său frate dacă nu ar fi avut parte de un sfârșit greu ce ar fi putut fi evitat. River Phoenix a murit în fața clubului de noapte The Viper Room, pe 31 octombrie 1993, moment ce a devenit parte din istoria tragică a Hollywood-ului cu tinere talente ce au avut parte de morți premature. Deși filmografia sa a fost relativ modestă, Phoenix a fost deseori lăudat pentru talentul său și pentru modul în care a redat personajele acelei generații. Avea doar 23 de ani în momentul morții, și chiar și până azi mai marii Hollywood-ului consideră că artistul ar fi avut în fața o carieră strălucitoare.

Cauza morții lui Phoenix a fost, de asemenea, un șoc: o supradoză de droguri cauzată de un amestec de cocaină și heroină. Phoenix nu era cunoscut, nici în public, nici în privat, ca un mare consumator de droguri, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/recunosti-actorii-unul-e-printre-cei-mai-iubiti-2264557.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava