MOPAN Suceava

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a lansat promoția „Pink Friday”și oferă 20%* reducere la toate zborurile rezervate astăzi, 24 noiembrie, până la miezul nopții.

Pasagerii pasionați de călătorii se pot bucura de cele mai populare zile cu reduceri ale anului și pot rezerva o nouă călătorie către oricare dintre destinațiile favorite cu promoția „Pink Friday”. WIZZ se asigură că toți pasagerii își pot rezerva o „evadare” cu o reducere de 20% la toate zborurile, către toate destinațiile.

Toți călătorii nerăbdători care își planifică vacanțele din sezonul următor pot alege dintre cele 137 de destinații disponibile în rețeaua Wizz Air din România, inclusiv către plaje celebre cum ar fi cele din Tenerife, Eilat, Tel Aviv și altele. Pentru cei care sunt în căutarea unui city break, rețeaua WIZZ oferă numeroase destinații interesante cum ar fi Roma, Paris, Bacerlona, Billund, Stockholm sau Bruxelles.

În premieră pentru o companie aeriană – promoția denumită de WIZZ „Pink Friday”, conform uneia dintre culorile specifice a aeronavelor –  se aplică oricărui zbor, oricând.

Campania se va încheia la miezul nopții vineri, pe 24 noiembrie, așa că doritorii sunt încurajați să profite acum de aceste tarife super low cost.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava