Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la Hollywood, Reese Witherspoon, și producătorul Jim Toth, divorțează după 12 ani de căsnicie. Informează contactmusic.com.

Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolul său din filmul „Blonda de la Drept”, a făcut anunțul într-o postare pe contul ei de Instagram. „Avem câteva veşti personale de împărtășit…Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment.”, a scris actrița.

Vestea divorțului este cu atât mai surprinzătoare cu cât ea vine la doar două zile după ce cuplul a sărbătorit 12 ani de la căsătorie. Actriţa de 47 de ani şi producătorul de 51 de ani au un băiat, Tennessee James, în vârstă de 10 ani.

Reese Witherspoon mai are doi copii, pe Ava, în vârstă de 23 de ani, şi pe Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, actorul Ryan Phillippe. Ryan Phillippe şi Reese Witherspoon au divorțat în 2008.

Contactmusic.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava