Concert pascal
MOPAN Suceava

Reese Witherspoon urmează să prezinte un nou show TV improvizat, intitulat ‘Shine On with Reese’, care va scoate în evidență femeile care și-au croit propria cale spre succes, scrie contactmusic.com.

Compania media a actriței din ‘Big Little Lies’, Hello Sunshine, se asociază cu AT&T pentru emisiunea ‘Shine On with Reese’, o serie care va aduce în atenție femeile ca și-au trasat hotărâte drumul spre succes, iar starul în vârstă de 42 de ani este foarte entuziasmată ca audiența să urmărească acest program.

Ea a declarat, potrivit sursei citate: „Sunt încântată că am întâlnit oameni atât de plăcuți și creativi la AT&T, care vor ajuta Hello Sunshine în misiunea noastră de a face auzite vocile femeilor pentru care avem atâta admirație și respect. Sunt foarte entuziasmată ca lumea să ia la cunoștință poveștile din cadrul parteneriatului cu AT&T, care vor fi interesante, inspiraționale, stimulatoare și incredibil de reale.”

Printre invitatele la acest show se vor afla cântărețele Dolly Parton, Pink și Kacey Musgraves, regizoarea Ava DuVernay, actrița America Ferrera, fondatoarea Sprinkles, Candace Nelson și creatoarea Spanx, Sara Blakely.

Charlotte Koh, directorul de media și programe de la Hello Sunshine, a spus: „’Shine On with Reese’ este despre experimentarea, alături de Reese, a istoriilor unor artiști excepționali, antreprenori și lideri, care se întâmplă să fie doamne și despre dezvăluiri cum călătoriile lor personale sunt unice, dar cu care totuși te poți identifica. Se rezumă la scopul nostru de a relata întâmplări neașteptate, din perspectiva unor femei interesante.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava