Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan a dat lovitura la 50 de ani! Este actrița principală în comedia „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu. Impresara l-a chemat, de curând, tocmai din America și pe fiul ei, Laurenţiu Reghecampf junior, care a prins și el un rol în film, alături de Ilinca, fiica regizorului Iura Luncașu, potrivit click.ro.

Anamaria este foarte mândră de fiul ei în vârstă de 14 ani, care se descurcă de minune în noua postură de actor de film.

„Viața mea s-a schimbat radical. Sunt fericită si împlinită. Copiii mei sunt alături de mine, secundă de secundă. Ne susținem și ne bucurăm unul pentru celălalt. Cel mic, Laurențiu Jr, joacă alături de mine și o face perfect. Sunt cea mai mândră ființă de pe pământ. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă pe care mi-a dat o să o trăiesc! Laurențiu Junior ne uimește secundă de secundă. Mă văd pe mine mică atunci când mă uit la el și la fete. Își doresc cu ardoare să fie pe picioarele lor, să nu zică cineva că «mama lor i-a împins în față pe pile» . Nu suportă niciunul să se spună asta despre ei. Așa eram eu. Cum eu am vrut să fiu Anamaria Prodan, nu fata Ionelei Prodan, așa și ei vor să-și facă numele lor să rămână in istorie. Nu există mândrie mai mare pentru o mamă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/reghe-junior-si-ilinca-fiica-lui-iura-luncasu-2284806.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava