Concert pascal
MOPAN Suceava

Starea de sănătate a Reginei s-a deteriorat, iar aceasta și-a anulat mai multe angajamente pe care le-a avut în ultimele luni. De asemenea, în ultima vreme, prințul Charles (73 de ani) a vizitat-o în fiecare zi pe Regina Elisabeta, stârnind temeri legate de sănătatea monarhului de 96 de ani, notează click.ro.

Experții regali susțin că aceste vizite regulate sunt „foarte neobișnuite”, un semn al îngrijorării prințului de Wales pentru mama sa. Anglia este pe cale să își numească următorul prim-ministru după ce Boris Johnson a demisionat din funcție.

În mod traditional, Regina este o parte centrală a acestei ceremonii, dar ea a anulat deja acest eveniment important, stârnind un val de îngrijorări. Următorul în linia succesorală este Prințul Charles, care va deveni rege al Angliei după ce mama lui va muri. Preocupările legate de vizitele sale zilnice au de-a face cu începerea procedurilor pentru succesiunea în sine, potrivit The Sun, citează click.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/regina-elisabeta-grav-bolnava-printul-charles-o-2200979.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava