Concert Pascal

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, şi-a schimbat atitudinea faţă de primarul PDL al municipiului Suceava, Ion Lungu. După ce în ultima vreme Băişanu a lovit cât a putut în cel care l-a susţinut oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2012, cerându-i demisia din funcţia de primar şi ameninţându-l cu plângeri penale, joi în conferinţa de presă săptămânală, liderul liberal i-a dus mulţumiri democrat liberalului. I-a mulţumit pentru că a acceptat propunerile făcute de liberali şi social democraţi pentru a fi prinse la finanţare în bugetul pe 2014. „Am avut o discuţie şi cu Ion Lungu vizavi de toate propunerile pe care le-am anunţat săptămâna trecută la conferinţa de presă. În principiu domnia sa a fost de acord şi e de acord să preia şi să ducă la bun sfârşit propunerile PNL şi PSD. Pe de altă parte trebuie să-i mulţumesc primarului Ion Lungu că a acceptat şi continuarea investiţiilor gândite anul trecut investiţii la grădiniţa Guliver, la şcolile 1,2, 3, la bazinul de la şcoala 3 care stă să se distrugă, la şarpanta şcolii nr.11, la şcoala 6, la şcoala 8, la şcoala Petru Muşat, la şcoala generală nr.7. Îi mulţumesc domnului primar pentru că a preluat şi acceptat propunerile noaste în interesul cetăţenilor din Suceava şi e de dorit ca municipiul Suceva să fie un municipiu care nu se află în permanentă construcţie ci un municipiu în care lucrările se şi termină măcar odată la trei mandate”, a spus Băişanu. Amintim că printre propunerile PNL pentru bugetul pe acest an se numără înfiinţarea de cluburi ale pensionarilor în punctele termice unde există spaţiu excedentar, amenajarea de parcări de reşedinţă, organizarea de competiţii sportive în şcoli. Şi PSD a propus o serie de măsuri cu puternic impact social printre care reducerea cu 50% a preţului abonamentelor pentru pensionari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... LULU No.1

    Bati campii poetule , cine presedinte?ADORMESCU TONTU a lui CACARAU care ni l-a adus pe Feneschiu ca ministru si pe alti puscariabili ca el in guvern?Esti cu capul poete!

  • http://SiteWeb... Luca L.

    Baisane , in sfarsit imi pare ca ti-a venit mintea la cap.Ti-ai dat seama ca Lungu e un adevarat gospodar , ucenic la scoala lui Flutur.Si ti-ai mai dat seama ca tu trebuie sa fii alaturi de PDl pe partea dreapta si nu aliat cu partidul pomenilor si al minciunilor.Cat iti mai trebuie tie si alor tai sa rupeti amestecatura asta de alianta si sa va vedeti de drumul vostru??

  • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

    ::::::::::bugetul economic . din care se formeaza . bugetul social [ = societatea civila . libera initiativa { economica } – unda verde . nominalizare CRIN ANTONESCU candidat PRESEDINTE AL ROMANIEI 2014 -2018 ! SI POETII . SI POESIA !::::::::::

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava