Comenzi MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, pe o vreme “câinească”, reprezentanta judeţului Suceava la barajul pentru promovare în Liga a III-a de fotbal, Șomuz Fălticeni, a evoluat în prima manşă a barajului, pe stadionul „Jean Pădureanu”, în compania echipei locale, FC Bistriţa. Deşi au avut în faţă o echipă cu nu mai puţin de şapte jucători ce au evoluat în prima ligă (Costin, Cr. Pop, Mândrean, Chibulcutean, C. Bucur, Sighiartău şi Hasnăş), echipa din Fălticeni, pregătită de Radu Anania, a reuşit să scoată o remiză albă, scor 0-0.
Ionesi a avut prima şansă de gol pentru Șomuz, după şase minute, iar mai apoi gazdele au avut două mari ocazii, la una din ele, portarul Pascal scoţând mingea de sub transversală. Până la pauză, ambele echipe au mai avut câte două ocazii, Șomuzul putând intra pe final în avantaj, dacă Vişinar nimerea poarta din careul mic. În partea a doua, experimentaţii jucători de la oaspeţi au fost mai periculoşi, dar fălticenenii s-au apărat foarte bine şi au amânat deznodământul pentru manşa retur.
„Aşa cum am declarat înaintea meciului, noi ne-am dorit un rezultat de egalitate şi l-am obţinut. Am întâlnit o echipă experimentată, cu mulţi jucători ce au fost la Liga I, dar noi am compensat acest minus cu dăruirea din teren. Ne-am antrenat intens pentru acest baraj în ultima săptămână, cu două antrenamente pe zi, şi pot să spun că tactic, echipa şi-a făcut datoria. Păcat că n-am reuşit un gol, dar şi aşa este un rezultat foarte bun, iar şansele sunt împărţite. Jucăm pe teren propriu şi sper să profităm de acest avantaj, iar în plus vom avea sprijinul suporterilor pe care-i aşteptăm în număr cât mai mare. Presiunea va fi pe noi, deoarece orice gol primit va cântări mult mai mult. Ne dorim mult să ajungem în Liga a III-a şi ne vom lupta pentru acest lucru”, a explicat antrenorul Radu Anania.
Fălticeniul a început meciul de la Bistriţa în formula: Pascal, Breniuc, Furtună, Ștefăroi, Neagoe, Zaremba, Gliz, Antonesei, Nechiţoaia, Vişinar şi Ionesi, iar pe parcurs au mai intrat în teren Plăcintă, Mercaş şi Cutaş.
Manşa retur dintre Șomuz Fălticeni şi FC Bistriţa va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Tineretului din Fălticeni.

sursă foto: www.timponline.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava