MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, este nemulţumit de faptul că unele structuri ale ministerelor în teritoriu nu trimit raportările lunare sau trimestriale către instituţia pe care o conduce pe motiv că nu au personalitate juridică şi nici subordonare judeţeană. Adomnicăi  şi-a exprimat nemulţumirea în şedinţa Colegiului Prefectural de joi când i-a rugat pe directori să remedieze această situaţie. Ea a dat doar exemplul Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune, companie aflată în subordinea Ministerului Economiei.

Mirela Adomnicăi a insistat ca rapoartele de informare să fie trimise şi Instituţiei Prefectului arătând că ţelul este unul comun acela de a transpune în practică acţiunile prevăzute în programul de guvernare la nivel judeţean.  „Am o rugăminte. Sunt structuri la nivelul județului care au diverse subordonări regionale, naționale fără personalitate juridică și acum am fost în situația în care le-am cerut rapoarte vizavis de nivelul de îndeplinire a acțiunilor în primul trimestru al anului și am primit răspuns că deoarece nu au personalitate juridică și nu au subordonare la nivel județean nu trebuie să ne comunice nici o informare cu privire la activitatea lor. Luați-o ca o rugăminte din partea mea și voi insista să trimiteți aceste informări. Planul de acțiuni la nivelul județului trebuie realizat cu toate structurile existente indiferent de subordonarea lor regională sau națională. Informările le văd foarte necesare în momentul în care ne putem sprijini reciproc în activitatea noastră și aceste structuri cu subordonare regională sau națională în foarte multe situații chiar au nevoie de colaborarea cu celelalte structuri județene care au personalitate juridică. În vederea monitorizării de către Prefectură a realizării programului de guvernare și pentru susținerea noastră reciprocă la nivelul județului adresez rugămintea și acestor strucruri fără personalitate juridică să ne informeze în legătură cu modul în care au reușit să-și ducă la îndeplinire acțiunile”, a spus Adomnicăi.

Prefectul le-a mai cerut directorilor de instituţii să respecte întocmai procedurile trimise de Prefectură pentru elaborarea raportărilor lunare şi trimestriale în vederea creşterii eficienţei activităţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava