Prefectura Suceava a transmis că potrivit unei informări transmise de Direcția de Sănătate Publică, analiza epidemiologică a incidenței cazurilor cumulate în ultimele 14 zile arată faptul că, la nivel județean se înregistrează o rată de 0,49/ 1000 de locuitori. De asemenea, analiza pe fiecare localitate din județ arată că nici una dintre acestea nu este depășită rata de 1,5/ 1000 de locuitori. „Din acest motiv sunt exceptate de la măsurile de restricționare activitățile operatorilor care desfășoară activitate de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/ sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, în unitățile de alimentație publică de tipul restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor, precum și din spațiile special amenajate din exteriorul clădirilor”, se arată într-un comunicat de presă.

În același timp, Prefectura Suceava a atras din nou atenția asupra necesității de a respecta cu strictețe măsurile instituite de autorități pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a infecției cu COVID-19. „Transmite un îndemn la cooperarea cetățenilor cu instituțiile implicate în managementul situațiilor de risc.

Prevenirea infectării cu noul coronavirus reprezintă o prioritate națională, ceea ce înseamnă o abordare integrată în gestionarea acestei crize din partea tuturor instituțiilor cu atribuții specifice, dar și un grad crescut de responsabilitate socială din partea populației. Protejați-vă propria sănătate și amintiți-vă permanent faptul că acțiunile personale îi pot afecta pe ceilalți!”, a transmis prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava