MOPAN Suceava

Pe 3 mai 2015, ambasadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Rosu, Alexandru Nicolau si Alexandru Corneschi – vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume. Lor li se alatura Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Alin Petrache, Andreea Raducan, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Victor Hanescu, Vlad Hagiu, Bogdan Voina, Mihai Donisan, Stelian Larga, dar si de alte vedete locale precum Carmen Bruma, Mircea Badea, Roxana Ciuhulescu, Silviu Pasca, DOC, Joseph Hadad, Doru Todorut. Cei care doresc sa alerge alaturi de ei, se mai pot inscrie duminica, 3 mai, in zona de start la Selgros Pantelimon, intre orele 10.00 si 12.00, insa locurile vor fi limitate.

Ei vor alerga pentru cei care nu pot si astfel vor ajuta la indeplinirea obiectivului Wings for Life – sa gaseasca un remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale. George Balta, fost rugbyst, care se confrunta cu aceasta problema va concura la Wings for Life World Run, la Bucuresti, in scaun rulant.

Sportivii profesionisti favoriti la titlul local

Wouter Decock este de nationalitate belgiana, iar anul trecut a castigat cursa Wings for Life World Run din Belgia, cu 65,11 km parcursi. In 2014 a reusit sa se claseze pe locul 5 mondial. Wouter este membru al echipei nationale de ultramaraton. Recordul personal pentru 50 km este 3h14min40sec, iar pentru 100 km este 6h54min42sec.

Eugen Sorop este castigatorul Wings for Life World Run Bucuresti 2014. Anul trecut Eugen a parcurs 58,86 km pana l-a prin Masina Oficiala de Finis. Anul acesta a ales sa alerge tot in Romania. Recordul personal pentru maraton este 2h26min45sec.

Alexandru Corneschi practica atletismul de 10 ani si este multiplu campion national la maraton si semimaraton si campion balcanic cros. Cel mai bun timp al sau este cel de la Maratonul International Bucuresti – 2h33min. Alexandru va alerga pentru tatal sau, imobilizat de 8 ani intr-un scaun cu rotile. Alexandru tinteste sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, la maraton.

Daniel Lupulescu este sportivul atipic, pentru ca s-a apucat tarziu de atletism (in facultate), dar cu foarte multa munca si un talent urias a reusit sa isi cladeasca un nume in atletismul romanesc, devenind multiplu campion national atat in probe de sosea, cat si de alergare montana. El este actualul campion national de maraton al Romaniei, titlu obtinut in 2013 la Maratonul International Bucuresti. Recordul personal la maraton este de 2h34min.

Liliana Danci este castigatoarea Wings for Life World Run Bucuresti 2014. Ea a parcurs 39,03 km. Practica atletismul din septembrie 2003, fiind antrenata de Dragomir Cristian. In atletism s-a evidentiat in probele de semifond, in special 3000m obstacole, cros, alergare montana, facand cu succes trecerea, in ultimul an, la probe mai lungi, precum semimaraton si maraton. Recordul personal la maraton este de 2h48min.

RESTRICTII DE TRAFIC

Duminica, 3 mai 2015, pe Drumul National DN3 pe sectorul aflat intre localitatile Pantelimon (complex Lebada) si Lehliu Gara se va restrictiona traficul rutier intre orele 13:00 – 18:00. Masura se instituie pentru desfasurarea unui eveniment sportiv. Tranzitul auto se va redirectiona catre autostrada A2, iar traficul local se va devia pe rute ocolitoare locale.

DESPRE WINGS FOR LIFE WORLD RUN

Pe 3 Mai 2015, ora 14:00 (ora Romaniei), peste 80.000 de alergatori din 33 de tari vor lua startul in evenimentul care schimba regulile unui maraton obisnuit; cursa nu are o distanta fixa si toti alergatorii din intreaga lume vor lua startul in acelasi timp. Niciodata, in istoria sportului nu a mai avut loc un astfel de eveniment. Toate acestea pentru a ajuta la indeplinirea misiunii Wings for Life: sa gaseasca un remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii.

La Bucuresti startul se va da in parcarea Selgros Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3 – DN3A, pe ruta Bucuresti – Fetesti.

Alergand la acest eveniment, nu numai ca vei fi parte dintr-un eveniment global cu adevarat revolutionar, dar vei ajuta la gasirea unui remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii.

www.wingsforlifeworldrun.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava