Concert pascal
MOPAN Suceava

Revista americană Forbes, care i-a acordat lui Kylie Jenner titlul de cea mai tânără miliardară, a decis să i-l retragă. Vedeta, deținătoarea a unui adevărat imperiu cosmetic, este acuzată de faptul că a mințit referitor la averea sa. Mai mult decât atât și mama ei este învinuită pentru că ar fi oferit declarații false pentru a apăra renumele brandului creat de Kylie. Deranjată de acuzațiile aduse, Kylie le-a infirmat cu vehemență, potrivit click.ro.

Kylie Jenner a anunțat că vinde 51% din companie gigantului Coty pentru suma de 600 milioane de dolari, iar Forbes a precizat că a primit din partea contabilului familiei declarații fiscale care sugerau că firma a avut vânzări de peste 300 de milioane de dolari în anul 2016. Însă informațiile furnizate de Coty sunt altele față de cele oferite de contabilii lui Kylie Jenner. Potrivit Coty, „firma vedetei este semnificativ mai mică și mai puțin proftabilă decât o arată datele”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/revista-forbes-ii-retrage-titlul-de-miliardara-lui-kylie-jenner-vedeta-este

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava