Concert pascal
MOPAN Suceava

În ziua în care lui Cornel Galeș i s-a făcut parastasul de 6 luni au ieșit la iveală detalii neștiute din relația lui cu Viviana Măntoiu. Click! a aflat, în exclusivitate, că aceasta a fost logodită cu soțul Ilenei Ciuculete și avem și imagini drept dovadă. Cei doi s-au logodit la biserică, în urmă cu aproximativ doi ani, semn că relația lor ajunsese departe și era destul de serioasă.

Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături lui Cornel Galeș în momentele grele de după moartea cântăreței Ileana Ciuculete, care s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017, a fost logodită cu bărbatul regretatei artiste de folclor. Logodna lor a avut loc în urmă cu doi ani, la biserică, într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor. Vivi și Cornel nu erau căsătoriți și la starea civilă, însă cei doi erau foarte uniți, iar relația lor a mers mult mai departe decât au crezut apropiații, fiind la un pas de căsătorie. Cei doi au dorit mai întâi binecuvântarea preoților, în fața altarului, pentru că au considerat că acest lucru este mult mai important pentru sufletul lor, dar nu au mai apucat să se căsătorească și la Starea Civilă, cu toate că și-au dorit enorm, potrivit click.ro.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-inainte-sa-moara-cornel-gales-dus-o-la-altar-pe-viviana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava