Comenzi MOPAN Suceava

Înainte de sărbătorile Crăciunului, patru înotători de la CSS 3 Suceava au participat la un concurs internaţional în localitatea Eger din Ungaria. La competiţie au participat peste 400 sportivi din cinci ţări: Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina şi România.
Delegaţia CSS 3 Suceava a fost alcătuită din 4 sportivi: Şerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis – 12 ani şi Mario Diaconescu – 9 ani.
Sebastian Croitor a obtinut o medalie de argint în proba de 100 metri Liber şi două medalii de bronz la 100 şi 200 metri Spate, iar Şerban Cotos a reuşit să se claseze de două ori pe prima treaptă a podiumului de premiere în probele de 100 metri Liber şi 100 metri Fluture, el clasându-se al doilea în proba 200 metri Fluture. De menţionat ar fi şi performantele  excelente obţinute de sportivii CSS 3 Suceava, recorduri personale. Şerban Cotos a fost foarte aproape de a doborî recordul naţional în proba de 100 Fluture, la două zecimi de secundă.
„Sunt foarte mulţumit de modul în care au evoluat sportivii noştri la această competiţie internaţională, ei reuşind într-un mod remarcabil să-şi stăpânească emoţiile. A fost ultimul concurs din acest an şi cu acest prilej le urez sportivilor vacanţă plăcută. Oricum, îi voi aştepta la antrenamente din 2015 pentru că doar munca asiduă aduce performanţe” a afirmat profesorul Cezar Moscaliuc.

Rezultate remarcabile pentru înotătorii suceveni la un concurs internaţional din Ungaria, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava