Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna a adoptat un cățeluș fără stăpân pe care l-a găsit într-o baie, în timp ce petrecea în clubul de noapte 1OAK din Los Angeles, conform contactmusic.com. Interpreta piesei ´Rude Boy´ se bucura de o seară cu prietenii în clubul de noapte 1Oak din Los Angeles când a dat peste un patruped abandonat în toaleta localului.

Cântăreața, în vârstă de 27 de ani, și prietenii ei au înregistrat evenimentul realizând mai multe filmări, pe care le-au postat pe aplicația Snapchat, unde starul și-a exprimat dezamăgirea că a găsit cățelușul în toaletă.

În primul clip, ea explică: ˝Ei bine, l-am găsit prin baie și a venit direct la mine.˝ În al doilea clip se pot auzi amicii vedetei spunând: ˝Unde a găsit un cățel? Pur și simplu a venit în club, a mers la baie și s-a întors cu o cușcă, scutece pentru căței, mâncare pentru căței și un amărât de câine.˝ În al treilea clip, Rihanna poate fi observată cuibărind cățelul și încercând să-l adoarmă, în timp ce acesta molfăia fermoarul jachetei artistei, mai scrie sursa citată.

Potrivit Gossip Cop, cântăreața și-a numit noul prieten cu blană Pepe, dar nu se știe dacă vreo persoană prezentă la club a venit să-l pretindă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava