Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna le-a spus fanilor că lucrează la muzică nouă, care va fi disponibilă în curând.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani nu a mai lansat nimic nou din 2016, când a ieșit pe piață albumul ‘ANTI’, însă le-a dat asigurări fanilor ei că lucrează la un nou material discografic și că, deși a fost foarte ocupată cu noua sa linie de lenjerie, cu colecția de cosmetice și cu lucrul la un film, va scoate câteva piese noi în viitorul apropiat.

Răspunzându-i unui fan pe Instagram, care a întrbat-o unde este muzica ei nouă, autoarea hit-ului ‘Diamonds’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Știu surioară, știu. Fac muzică. Simultan mă ocup de linia de lenjerie, de colecția de make-up, de un film, plus de alte lucruri pe care le iubesc. Când muzica nouă va fi gata, nu va fi nevoie să ceri. Dar vine. Dar nu astăzi. Și eu sunt nerăbdătoare.”

Frumoasa brunetă nu a dat foarte multe detalii despre lansarea noului album, dar se crede că noul disc, unul dublu, va apărea pe piață anul viitor.

O sursă a spus recent, potrivit ContactMusic: „Rihanna nu a fost mulțumită de ultimul ei album – deși a iubit ce a ieșit în final. Dar este conștientă că are nevoie de un proiect nou, plin de hit-uri, pentru a evita să mai facă doi pași înainte, doi înapoi. Momentan înregistrează două albume – unul plin de cântece numai bune de a se poziționa pe locuri fruntașe în topuri, iar unul cu piese experimentale, de stare. Ia în considerare lansarea unui dublu disc, dacă simte că piesele nu se vor potrivit pe un singur album.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava