Concert pascal
MOPAN Suceava

Rochia purtată de Adele pe Stadionul Wembley, la sfârşitul săptămânii trecute, la ultimele două concerte, a fost făcută în 500 de ore, potrivit contactmusic.com.

Celebra cântăreaţă britanică a susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, ultimele două show-uri înainte de perioada de odihnă impusă de medici, după ce şi-a forţat coardele vocale. Artista a purtat în timpul concertelor o rochie creată de Zuhair Murad, violet, acoperită de cristale – rochie creată în 500 de ore, potrivit stilistei lui Adele, Gaelle Paul.

„Am început cu şase luni înainte de primul show susţinut în Australia. A trebuit să dăm mult timp atelierului pentru a face rochia. Au avut nevoie de 500 de ore pentru a coase la mână rochia şi cele peste 10,000 de pietre Swarovski. Este o adevărată operă de artă.”, a spus Gaelle Paul, potrivit sursei citate.

Stilista cântăreţei a mai spus că Adele s-a uitat la doar trei rochii înainte de a o alege pe cea violet. „Ne-am uitat la trei rochii diferite şi după ce am făcut-o, am ştiut că aceasta va fi cea pe care o va purta. Avea broderie, o culoare minunată şi o formă deosebită. Această rochie nu dezamăgeşte. Clasică, frumoasă şi de efect în acelaşi timp.”, a adăugat Gaelle Paul, conform contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava