Concert pascal
MOPAN Suceava

Vanessa Hudgens a spus că anul acesta, la Billboard Music Awards, a avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa sa: şi-a cunoscut idolul, pe Celine Dion.

Actriţa în vârstă de 28 de ani a fost, alături de Ludacris, gazdă a grandiosului eveniment, care a avut loc în Las Vegas, în luna mai şi, deşi a fost foarte emoţionată, a reuşit să facă faţă multitudinii de celebrităţi prezente la ceremonie.

Vanessei nu i-a venut să creadă că a reuşit să o cunoască pe Celine Dion. De asemenea, la fel de şocată a fost când Drake i-a făcut complimente. „A fost nebunesc, am simţit că trăiesc un vis întreaga noapte. Mai întâi a fost Drake, m-a complimentat, apoi am cunoscut-o pe Celine Dion. Vreau să spun – ea este motivul pentru care m-am apucat de cântat. I-am cântat piesele aproape în fiecare zi. Am intrat în culise, am rămas fără cuvinte când am văzut-o. I-am spus ‘Tu eşti motivul pentru care eu cânt.’ Ea mi-a spus: ‘O, ce drăguţă eşti, îmi pare bine să te cunosc. Vrei să facem o fotografue?’. I-am spus că ‘da’. Ea mi-a răspuns ‘O, mulţumesc frumos’. I-am spus că o iubesc. A fost foarte frumos, o experienţă extraordinară.”, a povestit actriţa în timpul emisiunii ‘Live With Kelly and Ryan’, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava