Concert pascal
MOPAN Suceava

România, noul Hollywood! Nu este o laudă goală, căci în ultimii ani din ce în ce mai multe staruri internaţionale au venit la filmări pe la noi, pentru producţii renumite precum „Cold Mountain”, „Ghost Rider” şi „Transporter”. Click! îți spune care sunt cele mai cunoscute filme realizate şi pe meleaguri mioritice.

România a devenit faimoasă în ultimul timp în industria cinematografică mondială, fiind cunoscută drept locul unde s-au filmat mai multe producții de succes.

Mai nou, și actorii Kevin Costner și Morgan Freeman colaborează cu România. Noul film realizat de Big Dreams Entertainment în colaborare cu casele lor de producție – Territory Pictures, respectiv Revelations Entertainment –, intitulat „The Gray House”, se filmează deja la noi în țară. Filmările au înceut deja, în primăvară, și se realizează exclusiv la noi, prin Castel Film, până în august inclusiv, potrivit site-ului urban.ro.

Serialul de mare succes de pe Netflix, „Wednesday”, o altă ecranizare a celebrei familii Addams, a fost filmat în mare parte la noi, în mai multe locuri din ţară.

Alt film pentru care s-au folosit și platouri din România este „Tipii cu arme” (2016), după un fapt real. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jonah Hill și Bradley Cooper, iar unele scene au fost realizate în București.

Sursa foto: Facebook

Mai multe detalii, accesând: https://click.ro/primetime/romania-favorita-producatorilor-de-la-hollywood-2273129.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava