Concert pascal
MOPAN Suceava

În era digitală, comerțul electronic a devenit motorul principal al vânzărilor pentru mulți comercianți. Cu toate acestea, o parte esențială a acestei ecuații este procesul de expediere, care poate deveni o provocare pentru mulți antreprenori online. Românii de la FamShop, platforma de automatizare e-commerce, a gândit o soluție ingenioasă pentru această problemă.

Simplificarea procesului de expediere

Prin automatizarea generării AWB-urilor pentru expedițiile către lockerele Easybox și FANbox, FamShop face ca întregul proces de expediere să fie mai eficient, avantajul major fiind capacitatea de a automatiza complet procesul de generare a AWB-urilor pentru expedierea către lockere. În mod tradițional, generarea AWB-urilor implică introducerea manuală a datelor de către operatorii magazinelor online, ceea ce poate deveni o sarcină laborioasă și predispusă la erori umane. Cu FamShop, acest proces devine rapid și precis. Comercianții online pot integra platforma cu magazinul lor online și pot gestiona expedierile într-un mod centralizat și automatizat.

Eficiență și timp redus cu 78%

Automatizarea generării AWB-urilor pentru lockere aduce o creștere semnificativă a eficienței pentru comercianții online, eficiența maximă atingând 78%. Timpul prețios alocat introducerii manuale a datelor acum poate fi redirecționat către alte aspecte ale afacerii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de marketing sau îmbunătățirea experienței clienților. Prin eliminarea erorilor umane și a etapelor manuale, riscul de confuzie sau de neconcordanțe în procesul de expediere scade considerabil.

Automatizare e-commerce

Grație tehnologiei inovatoare, platforma FamShop este vândută și peste granițele tării, cea mai importantă piață fiind în SUA, insă românii care automatizează afacerile e-commerce au în plan consolidarea poziției în țară. FamShop optimizează procese e-commerce pentru nume mari precum Animax (cel mai mare pet shop din România), bijuteriile Pandora și Cozonac Bujor (producătorul de cozonaci din Suceava).

Românii de la FamShop simplifică livrarea în locker pentru comercianții online, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava