În cadrul etapei a VII-a a Diviziei Naţionale de rugby, CSM Suceava a înregistrat primul său succes stagional. Formaţia pregătită de Marius Colţuneac s-a impus pe stadionul “Unirea” cu scorul de 32-14 (15-7) în faţa grupării RCM Galaţi.
Gazdele au dominat jocul şi au marcat nu mai puţin de şase eseuri prin Portariu, Nistor, Toloş, Creţuleac şi Ivanov, două, Dumitru Ştefăroi reuşind o transformare. Această victorie a fost binevenită după o serie de partide în care CSM Suceava a pierdut la limită cum ar fi cele cu Ştiinţa Petroşani, Gloria Buzău şi CSUAV Arad. Meciul cu RCM Galaţi a fost ultimul din acest an, prima etapă din retur urmând să fie pe 17 martie 2017, acasă cu Tomitanii Constanţa.

Rezultate înregistrate în etapa a VII-a a Diviziei Naţionale:
CSM Suceava – RCM Galaţi    32-14
Tomitanii Constanţa – CSUAV Arad    92-0
Gloria Buzău – Ştiinţa Petroşani    5-0 (neprezentare)
CS Năvodari – RC Bârlad    25-15

Rugby – Divizia Naţională. CSM Suceava a spart gheaţa în acest sezon competiţional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
  • teodora munteanu

    Mi-a plăcut meciul, băieţii noştri au jucat frumos,dar m-am întristat de felul cum arată arena ,cred că nu a fost renovată de ani de zile iar faptul că nu este O TABELĂ DE MARCAJ este inacceptabil. Cum e posibil ca o arenă pe care joacă o echipă reprezentativă a oraşului nostru să arate în halul acesta. Unde se duc banii cetăţenilor ?

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava