Concert pascal
MOPAN Suceava

LPS Suceava a început cu dreptul sezonul oficial al Campionatului Naţional de rugby în şapte pentru juniori sub 17 ani. La primul turneu al anului, care a avut loc la Focşani, formaţia suceveană pregătită de profesorul Dumitru Livadaru a ocupat locul secund, după LPS Bârlad, grupare alcătuită din sportivi adunaţi din toate colţurile ţării pentru că în localitatea vasluiană există un centru de excelenţă.
În primul joc al turneului de la Focşani, LPS Suceava a învins cu 17-0 formaţia CTTV Galaţi. Pentru suceveni au marcat: Cozma – două eseuri, Boian – un eseu şi Traci – o transformare.
În al doilea meci al turneului LPS Suceava a întâlnit cea mai bună echipă, cu care s-a luptat de fiecare dată, LPS Bârlad. Partida, care a fost aprig disputată, s-a încheiat cu scorul de 24-5 în favoarea vasluienilor. Punctele sucevene au aparţinut lui Tătar.
În ultimele două jocuri de la turneul de la Focşani, LPS Suceava a învins pe CSŞ Tecuci cu 38-7 şi apoi gruparea gazdă LPS Focşani cu 15-12. Pentru suceveni în prima întâlnire au punctat Traci – trei eseuri, Ianoş – două eseuri, Boian – un eseu, Traci – trei transformări şi Boian – o transformare. În victoria cu echipa gazdă a turneului au marcat: Ianoş – două eseuri, Cuzeac – un eseu.
„Suntem în grafic după acest turneu, ne aflăm pe locul doi în clasament şi avem şanse foarte bune pentru a merge la turneul final. Aşteptăm publicul sucevean la terenul Unirea luna care vine şi în care noi vom fi gazda următorului turneu” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Dumitru Livadaru.
Din echipa de rugby sub 17 ani a LPS Suceava fac parte jucătorii: Ionuş Cozma, Robert Cuzeac, Claudiu Chirilă, Constantin Paşcu, Flavius Jalbă, Ion Ursulescu, Alexandru Traci, Petru Boian, Andrei Gigica, Gelu Bîrsan, Ionuţ Tătar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava