Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de juniori U 20 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, un succes extrem de important pe stadionul Unirea, în fața grupării CSM Constanța, club care anul trecut a fost campion la U 20 și a obținut locul III la categoria U 18, chiar în fața sucevenilor.

După un meci echilibrat gazdele s-au impus cu 18-12, prin cele două eseuri înscrise de Ioan Onea, completate de loviturile de picior ale lui Matei Bivol.

LPS Suceava are un început de an bun, după victoria din deplasare de la Dinamo de etapa trecută (în Capitală elevii lui Codrin Prorociuc și ai lui Mihai Coca câștigând cu 45-7).

”Am reușit o victorie extrem de imporatntă îndeosebi pentru moral. Îi felicit pe băieți pentru modul în care au abordat meciul și sper să o ținem în același ritm”, a declarat Codrin Prorociuc.

După aceste două victorii, sucevenii au șanse reale de a se lupta pentru medalii în cadrul campionatului U 20, cea mai înaltă categorie a juniorilor, de unde se face pasul spre seniori, competiție în care o parte din jucători sunt deja legitimați și la seniori.

Rugby – juniori U 20. Victorie pentru echipa LPS Suceava în disputa cu CSM Constanța, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava