Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby juniori I, U 20, a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava, a jucat la finele săptămânii trecute în primul meci din 2024, reluând campionatul cu un meci restant disputat în deplasare, cu Dinamo București.

Sucevenii au reușit o victorie clară, cu 45-7.

Elevii antrenați de Codrin Prorociuc și Mihai Coca au început mai greu, dar după aproximativ 10 minute au început să își demonstreze superioritatea:

”Meciul a decurs foarte bine, băieții au jucat colectiv și am reușit să dominăm în totalitate partida pe cele două compartimente. Felicit băieții pentru dăruire. Următoarea partidă va fi pe teren propriu, sâmbătă, 2 martie, de la ora 11, pe stadionul Unirea, împotriva celor de la CSM Constanta”, a declarat antrenorul Codrin Prorociuc, care a transmis mulțumiri părinților, colegilor profesori, elevilor și tuturor celor care sunt alături de echipa LPS Suceava, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Asociația prietenii rugbyului din Bucovina și Asociația Județeană de rugby Suceava, Expertoptic.

Mulțumiri au fost transmise și lui Mihai Ivanovici, tatăl unuia dintre jucători, care a oferit o primă pentru victoria cu Dinamo.

După sezonul regulat, vor urma semifinalele campionatului, care se vor juca tur-retur și apoi finalele.

Sucevenii au șanse reale la o medalie însă este nevoie de muncă și de constanță.

Campionatul de Juniori I – U 20 este cea mai importanță competiție de la acest nivel, sportivii din aceste echipe făcând tranziția spre seniorat, iar unii având deja prezențe pe teren în meciuri oficiale la seniori, la Suceava sau la Gura Humorului.

Pentru suceveni au înscris câte un eseu Ioan Onea, Gabriel Plăcintă, Narcis Vasilievici, Daniel Varvaroi, Iulian Hodeniuc, Fabian Beleca, Lucian Godroman reușind un eseu și o transformare. Alte 5 eseuri au fost transformate de Matei Bivol.

Primul 15 care a jucat la București a fost compus din Mihai Hodeniuc, Vali Croitoru, Sebastian Rusu (linia I), Andrei Donisa și Florin Bîrsa (linia a II-a), Andrei Alexandriuc, Dragoș Bejan, Gabriel Plăcintă (c), (linia a III-a), Constantin Fabian Beleca (mijlocaș la grămadă), Matei Bivol (mijlocaș la deschidere), Cristi Bilauca (aripă), Daniel Varvaroi (centru), Răzvan Ivanovici (aripă) și Lucian Godroman (fundaș).

LPS Suceava a avut la București și o bancă de rezerve completă formată din Gabriel Florea, Alexandru Donică și Gabriel Valentin Florea, Codrin Iliescu, Elvis Bornescu, Ioan Onea, Narcis Vasilovici și Marius Ruscan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava