Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai tare meci al rundei în grupa I a Ligii Naționale de rugby, s-a disputat la finele săptămânii trecute la Timișoara, acolo unde bănățenii au primit vizita campioanei României, CSM Știința Baia Mare.

Prima repriză a fost una echilibrată, cele două echipe încercând să găsească breșe în apărarea celeilalte, jocul desfășurându-se mai mult în zona de centru a terenului. Gazdele au deschis scorul, prin Dănuț Jipa care a transformat o penalitate, Baia Mare egalând prin Paul Popoaia, scenariul repetându-se încă o dată până la pauză, unde s-a intrat cu egalitate, 6-6.

În partea a doua, zimbrii au trecut pentru prima dată la conducere, tot printr-o penalitate transformată de Popoaia, 9-6, însă suceveanul Alin Conache a restabilit egalitatea pentru a treia oară, 9-9. În minutul 53, Tiqe Iliesa marchează primul eseu al meciului, același Alin Conache transformă, iar bănățenii se distanțează la 16-9. Maramureșenii au atacat în valuri și, în cele din urmă, Sione Fakaosilea a culcat balonul în terenul de țintă al gazdelor, însă Popoaia nu transformă încercarea, astfel că Timișoara a rămas în avantaj, 16-14. Diferența de pe tabelă s-a realizat în ultimele 10 minute de joc, când micul ”vrăjitor„ sucevean Alin Conache a transformat încă două lovituri de pedeapsă, 22-16, scor final.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava