Concert pascal
MOPAN Suceava

RC Gura Humorului a întâlnit pe stadionul Tineretului, campioana României, SCM Timișoara, care a profitat de vizita în Bucovina, după ce sâmbătă jucase cu CSM Suceava. Cum rezultatele erau anterior aniticipate, grație formatului deosebit al Ligii Naționale creionat în acest an, pentru bănățeni totul a fost un fel de doi în unul, să rezolvăm ”problema” dintr-I singură lovitură, adică să ”facem câte două mări odată”.

Timișorenii, după ce i-au liniștit pe suceveni cu 137-0, au jucat la fel de motivați și la Gura Humorului, nici nu știu altfel. Gazdele au reușit să opună ceva rezistență și au și punctat pe tabela de marcaj.

Scor final al meciului RC Gura Humorului – SCM Timișoara  a fost 6-86.

Foarte important de precizat, pentru Timișoara au evoluat trei tineri crescuți la juniori la Gura Humorului, care au făcut deja pasul la nivel profesionist: Alin Conache, Sebastian Vasilovici și Andrei Mureșan. Primul este sucevean, fiul antrenorului Vasile Conache, iar al doilea este din Capu Câmpului.

Antrenorul Andrei Varvaroi s-a arătat mândru de faptul că trei dintre foștii săi elevi sunt deja angrenați într-o echipă puternică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava