Concert pascal
MOPAN Suceava

Situație neplăcută pentru celebra producătoare TV Ruxandra Ion, care a fost umilită pe un aeroport din Nisa. Cea supranumită “Mama telenovelelor” a povestit pățania pe pagina ei de Facebook, potrivit click.ro.

“Aeroportul din Nisa, ieri seara (11 aprilie, n.r.). Cursa Blue Air pentru Bucureşti Otopeni. Din cauza problemelor cu genunchii, în situaţii în care stau prea mult în picioare, bastonul nu mai e suficient. Asistenta aeroportului îmi oferă un scaun cu rotile. Mi se spune că trebuie să mă îmbarc prima. Ajung la uşa avionului însoţită de soţul meu, colega mea, Ana, cu care am fost la festivalul Mip tv de la Cannes şi două colaboratoare de la firma de distribuţie Vertical. La uşa avionului stă de pază şefa agenţiei Blue Air din Nisa, care nu îi permite însoţitorului francez să mă ajute să urc în avion. Fără nici o explicaţie. Le invită pe cele două doamne de la Vertical şi, dupa ele, pe ceilalţi pasageri. Nici eu, nici însoţitorii mei, inclusiv domnul de la aeroport, nu înţelegeam nimic. Când întrebăm ce se întâmplă, şefa agenţiei răspunde: «Handicapaţii nu au voie în avion cât timp se face alimentarea cu kerosene»”, povestește Ruxandra Ion.

Care este poziţia Blue Air? Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ruxandra-ion-umilita-pe-aeroportul-din-nisa-handicapatii-nu-au-voie-avion

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava